Over ons

Recent zijn wij verschenen in ZondagNieuws. Lees hier het hele artikel.
Kilo Slager: overzichtelijk betaalbaar

foto_slagers.jpg

Enno Theijssen en Miriam van Bommel: “Bij ons weet je waar je aan toe bent” Foto: Rob Weekers

HELMOND

De afgelopen week is er nog druk gewerkt in de winkel aan de Azalealaan 41-a in Helmond, maar het resultaat mag er zijn. Waar voorheen slagerij Ad Wilde een onderkomen had, heeft nu de Kilo Slager haar intrek in de winkel genomen. De Kilo Slager is hét adres voor iedereen die op zoek naar kwaliteitsvlees voor betaalbare prijzen. Een bezoek aan de Kilo Slager loont deze week de moeite met aantrekkelijke openingsaanbiedingen.

Het concept is helder en overzichtelijk: De Kilo Slager hanteert afgeronde, overzichtelijke prijzen waarop het bedrag uitkomt op hele of halve euro’s. “Bij ons weet je waar je aan toe bent”, zeggen Enno Theijssen en Miriam van Bommel, die de scepter zwaaien over de winkel.
“Het aanbod in de winkel is weliswaar minder uitgebreid dan in een speciaalzaak, maar juist daarom kunnen we onze prijzen laag houden”, zegt het tweetal. Niettemin zijn er bij de Kilo Slager ook panklare producten, zoals zelfgemaakte gehaktballen, verkrijgbaar, en kunnen klanten zelf een keuze maken uit een mooi aanbod aan diepvriesproducten. “Alles tegen vaste, lage prijzen, uiteraard”, zegt Enno Theijssen. De moeite waard zijn ook de vleespakketen –er zijn twee keuzes- die zeer aantrekkelijk zijn geprijsd. “Hoewel we de Kilo Slager heten, kun je bij ons terecht voor kleinere hoeveelheden. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor 1 schnitzel, omgerekend naar dezelfde laaggeprijsde kiloprijs.” Voor beleg en vleeswaren is de Kilo Slager eveneens een prima adres. Zo zijn alle vers gesneden vleeswaren altijd 1 euro per 100 gram. Voor vaste klanten loont het ook de moeite mee te doen aan de stempelactie; een volle stempelkaart is gratis vlees waard.

“Juist in een tijd waarin mensen zorgvuldig om moeten gaan met hun geld, hebben we betaalbare producten in ons assortiment”, zegt Enno, die beschikt over een ruime ervaring in het slagersvak. “We hebben zijn blij dat we na alle voorbereidingen aan de slag kunnen gaan, en mensen kennis kunnen laten maken met wat we te bieden hebben. We zijn er helemaal klaar voor!”

 

U kunt bij Enno en  Mirjam terecht voor de betere vleeswaren, prachtige BBQ-pakketten en uiteraard voor alle soorten vlees!